(L - D) 12:00 - 22:00

pizzaallanapoli_logo

(L - D) 12:00 - 22:00

Pizza QUATTRO STAGIONI

37,00 lei

600gr; blat pizza, mozzarela, sos roșii pizza, ciuperci, prosciutto cotto, salam chorizo, masline

Comandă telefonic:

Comandă de minim 40 lei pentru a evita costuri suplimentare de transport

Descriere

600gr; blat pizza (220 gr) ( făină, drojdie, sare, ulei de măsline, apă ) , mozzarela (120 gr), sos roșii pizza (80 gr) ( sos de roșii, ulei de măsline, sare ) , ciuperci (80 gr), prosciutto cotto (60 gr) ( carne de porc, sare de mare, arome naturale, antioxidant: acid ascorbic, caragenan, dextroză, nitrit de sodiu,eritorbat de sodiu ) , salam chorizo (30 gr) ( carne de porc, slănină, carne vită, zaharuri (dextroză, ), condimente, sare, boia de ardei, stabilizatori (difosfați), antioxidant (ascorbat de sodiu), regulator de aciditate (delta-lactona glucoză), conservant (nitrit de sodiu), potentiator de gust: glutamat de sodiu, conservanți: azotat de sodiu, nitrit de sodiu, proteine vegetale hidrolizate, praf de zer, colorant: carmin. ) , măsline (30 gr) ( măsline înnegrite prin oxidare, felii, apă, sare, corector de aciditate: acid lactic, stabilizator: lactat feros )

Diametru: 32cm

Informații nutriționale pentru 100g:
Valoare Energetică (kcal/kJ): 209.96 / 878.48, Proteine (g): 11.61 Grăsimi (g): 9.66 din care Acizi grași saturați (g) 4.54, Glucide (g): 19.04 din care Zaharuri (g): 2.01, Proteine (g): 11.61, Sare (g): 1.76

Aditivi: E300 – Acid ascorbic, E407 – Caragenan, E250 – Nitrit de sodiu (conservanți), E316 – Eritorbat de sodiu (antioxidanți), E301 – Ascorbat de sodiu (antioxidanți), E575 – Glucono-delta-lactonă, E621 – Glutamat monosodic, E450i – Difosfat disodic, E270 – Acid lactic

Alergeni: Gluten, Lapte Potențiali Alergeni: Muștar, Soia, Țelină, Fructe cu coajă lemnoasă

Informații suplimentare

Greutate 600 gr
Dimensiuni 32 × 32 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pizza QUATTRO STAGIONI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *